Nieuwe CMS versie 2.5 uitgerold- [07/07/2007]

Met de introductie van versie 2.5, is uw beheeringang nog beter beveiligd. Vanaf heden kun u bij uw website inloggen via zgn. Secure-login. Dit houdt in dat uw gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) voortaan via een beveiligde verbinding over het internet gestuurd worden. U kent deze methode van b.v. je bank.

Wat merkt u direct van deze verandering?

Als u inlogt op uw website, zal in plaats van het vertrouwde scherm, een los venster verschijnen, waar u uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord in kunt voeren. In dit venster is het bekende slotje te zien dat aangeeft dat de verbinding beveiligd is. Het "certificaat" dat zeker stelt dat je de juiste server benadert, is gekoppeld aan secure.whizzweb.nl. Het wordt voor kwaadwillenden dus nóg moeilijker om uw gegevens te achterhalen.

Wanneer dit losse scherm niet verschijnt, staan er waarschijnlijk enkele instellingen van uw browser verkeerd. De website legt uit wat u kunt doen om toch in te kunnen loggen.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten of kwijt bent, kun u deze opnieuw aanvragen via de linkjes onderin het inlogvenster. De gegevens zullen, gescheiden van elkaar, uitsluitend worden gestuurd naar uw eigen e-mail adres zoals dat in onze administratie bekend is. 


Terug naar het overzicht