Nieuwsbrief 5: Ons eerste decennium!

Beste klanten van Creagraphy,

Op 1 juni 2009 bestaat Creagraphy 10 jaar! In deze nieuwsbrief staan we daar even bij stil, met de volgende onderwerpen:

 • Een 10 jarig jubileum
 • Tien procent korting voor nieuwe klanten
 • Steun goede doelen vanwege 10 jarig bestaan
 • Uitbreiding van uw (afbeeldingen) opslag
 • Nieuwe handleiding
 • Branchgerichte aanbiedingen

Een 10 jarig jubileum

Creagraphy bestaat vandaag, 1 juni 2009, inmiddels alweer 10 jaar. Een korte terugblik:

Eén juni 1999, toen nog bijna niemand internet had, hebben we samen Creagraphy opgericht als grafisch ontwerpbureau. In eerste instantie had Ernst naast het werk voor Creagraphy ook nog een baan bij KLM. Door onze technische kennis waren we één van de eerste die een website hadden, iets wat toentertijd een stuk moeilijker te bouwen was dan nu.

Diverse klanten vroegen of we voor hen ook een website konden maken, en omdat wij toen al vonden dat niemand beter weet wat op z'n website moet staan, dan de klant zelf, ontwikkelden we eind 1999 ons eerste beheersysteem(pje). Eind 2002 werd begonnen met versie 2, dat nu nog steeds gebruikt wordt.

Inmiddels is er een groot aantal aanbieders van diverse soorten beheerssystemen, maar wij waren beslist één van de eerste! We hebben altijd hard gewerkt aan de gebruikersvriendelijkheid van ons CMS, en daarin onderscheiden wij ons dan ook nog altijd van anderen.


10 procent korting voor nieuwe klanten

Geheel nieuwe klanten krijgen dit jubileumjaar één procent korting voor elk jaar dat we bestaan, 10 procent dus. Dat is goed nieuws in deze economische wat mindere tijden.

Deze korting geldt voor de kosten van het jaarabonnement, en geldt niet in combinatie met andere kortingen.


Steun aan goede doelen vanwege 10 jarig bestaan

Ook voor bestaande klanten willen ons eerste decennium niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we besloten om dit jaar vijf procent van onze abonnementsinkomsten te schenken aan een goed doel.

En u mag bepalen welk goed doel dat is. Iedere klant kan kiezen uit drie door ons geselecteerde goede doelen waaraan wij de vijf procent van zijn/haar abonnementsgeld gaan schenken. U kunt dat aangeven door deze mail te beantwoorden en uw keuze kenbaar te maken. De doelen zijn als volgt:

 1. (Medisch): KWF  kankerbestrijding. Zie http://www.kwfkankerbestrijding.nl
 2. (Natuur): WNF wereldnatuurfonds. Zie http://www.wnf.nl
 3. (Internationale hulp): Het Rode Kruis. Zie http://www.rodekruis.nl
 4. Mijn 5 procent gelijk verdeeld over bovenstaande drie goede doelen
 5. Ik krijg liever 5 procent factuurkorting

Maak uw keuze kenbaar door binnen twee weken deze mail te beantwoorden! Als wij geen antwoord krijgen, gaat automatisch optie 4 (verdelen over de goede doelen) in werking. Geef snel antwoord, dan kunnen wij daar bij het factureren rekening mee houden!

Vlak voor ons 11 jarig bestaan in juni 2010, zullen we het geld schenken, en bekend maken hoeveel deze actie de goede doelen heeft opgeleverd.

 

Uitbreiding van uw (afbeeldingen) opslag

Een tienjarig bestaan is een goede reden om onze producten weer eens onder de loep te nemen. Dit zal gaan leiden tot enkele wijzigingen in de prijsstructuur. De meeste daarvan zullen in uw voordeel zijn, hier komen we later dit jaar nog op terug.

Wat we wel al kunnen verklappen, is dat we de hoeveelheid opslag voor uw website kosteloos gaan verhogen.

Tot dusver zat bij ieder abonnement standaard 25 MByte opslagruimte inbegrepen. Dit wordt voor confectie websites verdubbeld naar 50 MByte. Voor maatwerk websites wordt dit zelfs 100 MByte. En dit met dezelfde betrouwbaarheid die u van ons gewend bent!


Nieuwe handleiding

Achter de schermen is door Ineke hard gewerkt aan een nieuwe handleiding van het CMS. De oude was op een aantal punten nogal verouderd, en soms wat te technisch.

De nieuwe handleiding biedt een overzichtelijkere indeling, en heeft een wat eenvoudiger taalgebruik. We denken dat de handleiding daarmee toegankelijker is geworden voor bestaande en voor nieuwe klanten.

Een noviteit vind u op de "snel aan de gang" pagina's. Door daar op een vraag, of knopje, te klikken, wordt de bijbehorende uitleg automatisch getoond.

En uiteraard kan de nieuwe handleiding ook weer als PDF worden gedownload, zodat u deze zelf kunt afdrukken. Zie http://help.web-op-maat.nl.

 

Branchgerichte aanbiedingen

We maken er (te) weinig reclame voor, maar Creagraphy biedt op het gebied van websites veel meer mogelijkheden dan alleen een handige beheer-ingang. Wij hebben vele uitbreidingen, waarmee de website meerwaarde krijgt. Dit kan varieëren van de bekende e-mail formulieren tot aan zelfs een complete facturatie-module.

Om hier op een overzichtelijke wijze inzicht in te geven, toont onze website vanaf nu een branche-gerichte benadering van (een deel van) de mogelijkheden. Bij sommige van de genoemde branches hoort daar een pakket-korting bij.

Ga naar onze website en laat u inspireren. Enkele linkjes met zomaar wat voorbeelden:


Vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, of suggesties. Schroom dan niet om ons per e-mail of telefonisch te benaderen. Wij staan open voor alle opmerkingen. En vergeet niet ons uw keuze te laten weten voor de goede-doelen actie.

Met vriendelijke groeten,

Ernst en Ineke de Moor.Terug naar het overzicht