Nieuwsbrief 9: Afsluiting goede doelen-actie

Afsluiting van onze goede doelen actie

Het jubileumjaar is ten einde gekomen, sinds vandaag bestaat we alweer elf jaar. Dat betekent ook dat we de balans op kunnen maken voor onze goede doelen actie.

Wat was de goede doelen actie ook alweer? Vorig jaar juni hebben we aangekondigd dat alle vaste klanten mochten kiezen voor 5 procent factuur-korting, of voor een bijdrage aan een goed doel. De meerderheid heeft gekozen voor één van de goede doelen: het Wereld Natuur Fonds (WNF), Het Nederlandse Rode Kruis, of KWF Kankerbestrijding. Verdelen over de drie goede doelen kon ook.

De meeste klanten kozen voor KWF Kankerbestrijding. We hebben dat bedrag zelf aangevuld tot € 1000,-, om op die manier onze zwager Andy Visser te sponsoren. Zoals in de vorige nieuwsbrief al werd aangekondigd, rijdt hij mee met de Alpe d'HuZes. De opbrengst van de sponsoring komt volledig ten goede aan het KWF. De Alpe d'HuZes wordt donderdag 3 juni gereden, zie http://www.opgevenisgeenoptie.nl.

We hebben de volgende bedragen overgemaakt aan goede doelen:
  • € 1000,00 aan het KWF
  • € 94,68 aan het WNF
  • € 63,36 aan Het Nederlandse Rode Kruis

Allemaal bedankt voor uw keuze!
 

 


Nieuwe webservers in gebruik

Nieuwsbrief: euNetworks

Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief, hebben we op vrijdagavond 21 mei alle websites verhuisd naar onze nieuwe webservers. De websites en e-mail waren binnen een uur overgenomen op de nieuwe machines, vervolgens duurde het nog ongeveer twee uur voordat wereldwijd alle domeinnamen ook naar de nieuwe servers verwezen.

Al met al zijn we heel tevreden over hoe de operatie verlopen is, we verwachten dan ook dat u er niet veel van gemerkt zult hebben.

Sommige klanten die hun e-mail bij onze servers ophalen, hebben misschien gemerkt dat enkele e-mails dubbel werden afgeleverd. Dit was een onvoorzien effect van de verhuizing, excuses daarvoor.
 
 
 
 


Creagraphy is gecertificeerd voor IpV6

Als negentiende website in Nederland hebben wij op 26 mei jongstleden een IPv6 certificaat behaald. Dat wil zeggen dat in de toekomst, als het huidige internet helemaal vol zit, websites van onze klanten toch gewoon bereikbaar zijn via een "nieuwer internet".

Op het huidige internet kunnen ongeveer vier miljard computers worden aangesloten. Dit ligt aan de manier waarop de zogenaamde IP-adressen (een uniek getal waaronder iedere computer bekend is op internet) nu zijn opgebouwd. Men verwacht dat deze adressen eind 2011 op zullen zijn.

Om dit probleem op te lossen is er in december 1998 al een nieuw systeem bedacht, met veel langere IP-adressen, waardoor een vrijwel onbeperkt aantal computers kan worden aangesloten. Deze oplossing heet IPv6 (de zesde versie van het Internet Protocol).

Tot nu toe deden de meeste Internet Providers en websitebouwers weinig met dit IPv6. Dat komt door het grote succes van het huidige internet. Toch begint de noodzaak van de overstap naar het nieuwe systeem nu langzamerhand toch bij verschillende bedrijven door te dringen. Vandaar ook dat het hiernaast getoonde logo in het leven is geroepen, het toont dat een website klaar is voor de toekomst.

Door de verhuizing naar onze nieuwe servers, is uw website nu ook bereikbaar voor het nieuwe IPv6 systeem. Er verandert voor u niets, uw website blijft hetzelfde en werkt als vanouds. Het enige verschil is, dat als iemand op het "nieuwe internet" uw domeinnaam intypt, hij nu ook op uw website kan komen.

Zie voor meer informatie:

 
 
 


Tip: Wist u dat?

Begroeten van uw bezoeker

Als u de beheeringang regelmatig gebruikt, is het u vast wel opgevallen: U wordt altijd op de juiste manier begroet met Goedemorgen, Goedemiddag, of Goedenavond. U kunt dat zelf ook op uw website gebruiken.

Dit werkt middels een zogeheten "Macro". Bij een macro worden teksten bij het tonen van de website vervangen. We hebben diverse macro's, maar de begroeting is wel de meest zinvolle.

Eigenlijk is het heel simpel. Neem gewoon # #begroeting## in uw tekst op, (met twee "hekjes" eromheen, direct aan elkaar), dan wordt dat op uw website automatisch vervangen door de juiste tekst.

Meer macro's kunt u terugvinden onder de "Macro" knop

 
 

 

Tenslotte

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, of suggesties. Schroom dan niet om ons per email of telefonisch te benaderen. Wij staan open voor alle opmerkingen.

Met vriendelijke groeten,

Ernst en Ineke de Moor.Terug naar het overzicht