Nieuwsbrief 18: Voorjaarsvakantie 2013

Beste klant van Creagraphy,

In Noord-Holland staat de voorjaarsvakantie alweer voor de deur, het traditionele moment voor een nieuwsbrief.

  • Vakantie
  • Zeer veel meldingen van fraude
  • Tip 

Vakantie

ClosedWij gaan volgende week genieten van een heerlijk weekje vakantie. Daarom zijn we van 16 tot en met 24 februari niet op ons kantoor te bereiken. Als u tijdens deze periode dringende vragen mocht hebben, kunt u naar de website http://www.vragenbalie.nl/ gaan, waar uw vraag misschien al beantwoord wordt bij de Veelgestelde vragen. Anders kunt u daar ook uw vraag intypen en verzenden. Of u stuurt een e-mail. Onze zaakwaarnemer ontvangt een kopie van deze berichten, en kan uw vraag beantwoorden.

Mochten er serieuze server problemen zijn, dan kunt u ons gewone telefoonnummer bellen: 023-5573221. Op het antwoordapparaat krijgt u ons mobiele nummer door, dat u vervolgens kunt bellen. Dit is uitsluitend bedoeld voor noodgevallen, waarbij uw website helemaal niet meer bereikbaar is en andere websites wel. We verwachten echter dat dit niet nodig zal zijn en dat we elkaar gewoon na de vakantie weer persoonlijk kunnen spreken.

Mocht u er zelf nog op vakantie gaan: Een heel fijne vakantie!


HackerZeer veel meldingen van fraude

Via allerlei kanalen komen ons allerlei meldingen van (pogingen tot) fraude ter ore. Hieronder een overzicht. Wellicht voorkomen we hiermee dat u er slachtoffer van wordt:


RobotTip

Dag en nacht zijn de "robots" van spam-bedrijven op het web aan het speuren naar e-mailadressen. Alle leesbare adressen worden verzameld om daar later ongewenste (reclame)mail heen te kunnen sturen. Toch wilt u, als website-beheerder dat uw (toekomstige) klanten met u in contact kunnen komen. Hiervoor bestaat een eenvoudige oplossing. Vermeld in de betreffende tekst bijvoorbeeld "Klik hier om een email te versturen", selecteer het gewenste stuk tekst, klik in de knoppenbalk van de editor op het knopje voor linkjes linken kies bij "Klikken gaat naar" "Verborgen email-adres (tegen spam)". Bij uw menselijke bezoeker start bij het aanklikken van de link automatisch in zijn e-mailpakket op, maar robots zullen uw e-mailadres niet kunnen lezen.


TENSLOTTE


Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief (of iets anders natuurlijk), neemt u dan contact met ons op via email. Wij komen er dan na onze vakantie graag op terug.

Met vriendelijke groeten,

Ernst en Ineke de MoorTerug naar het overzicht