Nieuwsbrief 24: Zomervakantie 2014

header nieuwsbrief 23

 

Beste klant van Creagraphy,

In Noord-Nederland begint volgende week de zomervakantie, dus dit is traditioneel het moment dat wij u onze zomer-nieuwsbrief toesturen.

  • Zomervakantie
  • Klanten werven klanten
  • Tip

Zomervakantie2014

Zomervakantie

In het noorden staat de zomervakantie weer voor de deur. Daar maken we dankbaar gebruik van. Daarom zullen we de eerste drie weken (van zaterdag 5 juli tot en met zondag 27 juli) minder goed bereikbaar zijn. We proberen tijdens deze periode minimaal eens per dag de mail te checken, maar kunnen dat niet garanderen. Als u tijdens deze periode dringende vragen of problemen hebt kijk dan eerst op www.vragenbalie.nl. Misschien vindt u daar onder "Veelgestelde vragen" al een oplossing. Staat uw vraag er niet bij dan kunt u op dezelfde website uw probleem invoeren of een e-mail sturen door hier te klikken. Als wij niet in staat zijn u snel te antwoorden zal onze zaakwaarnemer inspringen en u verder helpen.

Bij problemen met de bereikbaarheid van uw website, waarbij zeker is dat er iets mis is met onze servers (d.i. andere websites doen het nog wel) kunt u bellen naar ons kantoor (023-5573221). U hoort dan op het antwoord-apparaat welke stappen u moet nemen om in contact te komen met onze waarnemer.


Kadootje
Klanten werven klanten

Uit uw reacties merken wij dat u meestal erg tevreden bent over onze producten en onze service. Daarom vragen wij uw hulp:

Misschien kent u binnen uw eigen netwerk bedrijven die op zoek zijn naar een (nieuwe) website die eenvoudig te beheren is. In dat geval willen wij u een aantrekkelijk aanbod doen. Als u bij ons een nieuwe klant aanbrengt ontvangt u eenmalig 20% van het jaarbedrag van deze klant als korting op uw eigen factuur.

Hoe werkt dit dan precies?

  • U spreekt iemand die geïnteresseerd blijkt in onze diensten
  • U geeft de (adres)gegevens van de potentiële klant aan ons door
  • De nieuwe klant vermeldt bij het eerste contact met ons dat u hem heeft doorverwezen
  • Als de opdracht werkelijk doorgaat en het uiteindelijke factuurbedrag bekend is verrekenen we de beloofde korting met uw eerstvolgende factuur

Shift/enter
Tip

Het verschil tussen "enter" en "shift"+"enter"

Als u regelmatig met de paragraaf-editor werkt zal het u wel zijn opgevallen dat, als u aan het einde van een zin de "enter" toets gebruikt om naar de volgende regel te gaan, er een brede witte regel ontstaat waardoor de tekst in alinea's wordt opgedeeld. Soms is dat echter niet wat u wilt. 

Als u naar een nieuwe regel wilt gaan zonder een volgend tekstblok te beginnen gebruikt u de toetscombinatie "shift"+"enter". De tekst sluit dan gewoon aan.


Tenslotte

Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief (of iets anders natuurlijk), neemt u dan contact met ons op via email. Wij komen er dan na onze vakantie graag op terug.

Met vriendelijke groeten,

Ernst en Ineke de Moor

 

 Terug naar het overzicht