w-o-m header

Web op maat sites: eenvoudig zelf te beheren

Beheren
Creagraphy biedt u een uniek concept: Web-Op-Maat.

Web-Op-Maat is een combinatie van een professionele website met een door onszelf ontwikkeld beheersysteem. Hierdoor is het voor de klant eenvoudig om te allen tijde zijn eigen website te onderhouden.


Lees verder

Betrouwbaar en veilig

Betrouwbaar-veilig
Betrouwbaarheid is een van de kernwoorden van Creagraphy. Naast aandacht voor beveiliging van onze servers én uw website stellen we alles in het werk om onze service aan te laten sluiten aan de wensen van de klant.


Lees verder

Webontwerp

Webontwerp
Hebt u een uitgesproken idee over hoe uw website eruit moet komen te zien?
Wij kunnen aan (bijna) alle wensen voldoen. Omdat ons beheer-systeem door onszelf is ontwikkeld, zijn we niet gebonden aan een vaste layout.


Lees verder

Uitbreidingen

Uitbreidingen
Een website van Web-op-Maat kan op vele manieren uitgebreid worden. Naast een ruime keuze aan standaard plug-ins kunnen we ook maatwerk bieden, waardoor u uw website helemaal kunt laten maken zoals u dat wil. En dankzij de modulaire opzet betaalt u nooit teveel!


Lees verder

Prijzen

Tarieven-2
Creagraphy hanteert een zeer overzichtelijk prijsbeleid. We kennen vier verschillende soorten abonnementen met prijzen die variëren van € 10,-- tot € 40,-- per maand. Hier bovenop bieden wij u een breed scala aan plug-ins waarmee u uw website helemaal naar eigen smaak kunt inrichten.


Lees verder

Uw Branche

Branches
Naast onze gewone abonnementen bieden we een aantal bedrijven een speciaal CMS-pakket aan tegen een gereduceerde prijs. Uit ervaring blijkt dat bepaalde beroepsgroepen behoefte hebben aan dezelfde soort uitbreidingen. Ook voor verenigingen en scholen hebben we aantrekkelijke aanbiedingen.


Lees verder

Portfolio

Portfolio
In de afgelopen jaren hebben we al flink wat websites gebouwd. Een aantal is als maatwerk speciaal voor de klant gemaakt, een ander deel van onze klanten heeft gekozen voor onze confectiestijlen. In onze portfolio kunt u een selectie van deze websites bekijken.


Lees verder