Zelf beheren-header

Zelf beheren

Een ondernemer kent zijn of haar producten het beste.
Daarom vinden wij dat elke ondernemer zijn/haar website zelf moet kunnen samenstellen en aanpassen, zonder dat er technische kennis voor nodig is.

Dit was ons uitgangspunt toen wij in 1999, als één van de eersten ter wereld, zelf een beheersysteem ontwikkelden en dat uitgangspunt geldt nog steeds!

Gereedschap


Toch is er ook veel veranderd. We zijn steeds met de tijd meegegaan. Het beheersysteem is steeds veelzijdiger en gebruikersvriendelijker geworden. Omdat we dit systeem zelf hebben gebouwd, kunnen we steeds op de laatste ontwikkelingen inspringen.Terug naar Zelf beheren

Snel en gemakkelijk teksten aanpassen

Ons beheersysteem (Content Management System of CMS) is speciaal ontwikkeld voor het Nederlandse taalgebied. Alle knoppen en titels zijn eenvoudig te begrijpen. Het betekent echter niet, dat u alleen Nederlandstalige websites kunt maken. Dankzij een talen-plug-in kunt u zoveel talen op uw website gebruiken als u zelf wilt.

Het hart van ons CMS is de Pagina-editor. Hier kunt u in een Word-achtig invoervenster uw teksten en afbeeldingen invoeren. Verder kunt u teksten bewerken, tabellen aanmaken, bijzondere karakters invoeren, etc.

Pagina-editor2


Hierboven ziet u een voorbeeld van het invoerscherm. Met behulp van de kleine knopjes boven het tekstvlak kunt u eenvoudig uw teksten dik, schuin of onderstreept maken. Ook een link naar een pagina binnen uw eigen of een andere website is een fluitje van een cent.

Als u uw teksten al kant en klaar in MS-Word hebt staan kunt u met behulp van een importeer-knop deze teksten direct in de editor plakken met behoud van de opmaak.Terug naar Zelf beheren

Automatische knoppen

In ons beheersysteem noemen we de verschillende "schermen" van uw website "pagina's". Zodra u een nieuwe pagina aanmaakt, wordt op uw website automatisch een nieuwe knop toegevoegd. U kunt de teksten op deze knop zelf invoeren.

Knoppenboom2


Bent u nog bezig met het opzetten van (een deel van) uw website, dan kunt u de knoppen ook verbergen voor uw bezoekers. U kunt ze gewoon beheren, maar tot u klaar bent blijven ze onzichtbaar op de site.Terug naar Zelf beheren

Paragrafen

Per pagina kunt u één of meer paragrafen aanmaken, waar u de teksten en afbeeldingen van de website invoert.

Daarnaast kunt u ook andere dingen op uw pagina tonen. Denk bijvoorbeeld aan een foto-album, een routeplanner, een filmpje of een complete webshop.

Plugins 4


Wat ons systeem uniek maakt is dat u dit soort uitbreidingen onbeperkt kunt combineren met uw eigen teksten en afbeeldingen, gewoon binnen één pagina. Terug naar Zelf beheren